maandag 27 november 2017

 
Groot nieuws vandaag in onze kleuterschool! Er was een brief aangekomen van Sinterklaas in onze school! Juf Eline las hem voor ons voor! Er was een probleem: 1 van de zwarte Pieten is ziek en vrijdag moet hij op bezoek kunnen komen in onze kleuterschool! Kunnen onze kleuters ervoor zorgen dat Zwarte Piet weer beter is tegen vrijdag!
In de klas mochten we vandaag (eindelijk) onze oude schoen schilderen; dit vonden we wel grappig! Als taakje van de week moeten we een verlanglijstje maken, we gaan in speelgoedboekjes op zoek naar speelgoedjes die we echt graag zouden willen. We moeten goed kiezen, want we mogen maar 3 speelgoedjes uitknippen! Dit verlanglijstje plaatsen we in onze geschilderde schoen!
We hielden vandaag ook een danssessie! Juf Lore van de knorretjesklas is een echte dansjuf en leerde ons enkele leuke sinterklaasdansjes! Hier konden we onze energie even in kwijt!
 
Een brief van Sinterklaas! Juf Eline leest hem aan onze kleuters voor! 
 
Schilderactiviteit: schoen schilderen in allerlei verschillende kleuren!
 
taakje van de week: mijn verlanglijstje!


 
dansmoment! Lekker uit de bol gaat op leuke Sinterklaasmuziek!

 
Groetjes en tot morgen
Juf Lief
 
PS: Voor het opvullen van onze schoen zijn we nog op zoek naar opvulmaterialen zoals hooi, raffia, decoratie papierensnippers, ... (wie kan ons hierbij helpen?)
 
 
 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten