donderdag 14 september 2017

Donderdag starten we weer sportief met turnen!
Daarna was er weer een puzzelmoment! Wie heeft er weer een puzzelstempel verdiend? Er zijn een paar echte puzzelsterren in onze klas, want sommige zijn al bijna bij de top! Knap hoor!
Op het einde van de dag kwam sofie de krokodil uit het taalkastje, zij ging met ons praten over blij / bang / boos / verdrietig. Hoe voelen wij ons? We mochten onze stempel bij het juiste gezichtje hangen! Gelukkig overwegend blije gezichtjes!
 
puzzelen! we kunnen weer een stempel verdienen!
 


 
ondertussen werken heel wat meisjes aan een vriendjesketting! Een mooi hartje van Anni en Rikki kleuren en knippen. Hier maken we mooie ketting van.

 
Vandaag konden we ons ook verkleden als konijntjes! Wat zien die er schattig uit!
 

 
taalkastje! Welk diertje komt er tevoorschijn..
Sofie de krokodil, die praat heel graag...
en vandaag praten we over hoe we ons voelen!
 

Warre mag het schuifje openen! 

Elke kleuter mag zijn stempeltje bij het gevoel hangen hoe hij / zij zich voelt! Sommige kunnen ook al goed zeggen waarom.

Kato is heeeel blij, want zij is morgen jarig in de klas!

Heel veel blije gezichtjes! 2 boze gezichtjes (van foppertjes) en 2 verdrietige gezichtjes! Hopelijk volgende keer allemaal blije gezichtjes!
 
De gevoelsprenten blijven in de klas hangen, als een kleuter bang, boos of droevig is, kan hij of zij hier zijn symbooltje weg gaan hangen. Soms is dit voor hen gemakkelijker dan erover te praten.
 
groetjes en tot zo dadelijk op de info - avond!
Juf Lief
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten